Vacature zoeken
Recente vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Schrijf je in!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen onze organisatie? Schrijf je nu in!
Je CV opslaan en beheren en eenvoudig online solliciteren.

Twitter Timeline

Bedrijfswaarden Peterson

1. Persoonlijke verantwoordelijkheid
Verantwoordelijkheid dragen voor ons gedrag staat in alles centraal, in het nakomen van beloftes en het zorgen voor veiligheid. Dit kan worden bereikt door persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen om vervolgens bij te dragen aan het bouwen aan onze leidende reputatie voor gezondheid, veiligheid en gedrag.

2. Winnend partnerschap
Wij hechten waarde aan loyaliteit, luisteren naar klanten, leveranciers en collega’s.
Wij behandelen ze met wederzijds respect en bouwen aan eensgezindheid om samen te slagen. Dit kan worden bereikt door te bouwen aan positieve open relaties en door iedereen gelijk te behandelen om het beste resultaat te behalen.

3. Samenwerken
Onze traditie is om mensen met ambitie te steunen als zij nieuwe kansen in onze organisatie zoeken. Dit kan worden bereikt door te bouwen aan een bedrijfsbrede samenhang en door mensen te ondersteunen die willen uitblinken.

4. Toegepast leren
Wij streven naar eersteklas vakbekwaamheid en een hoge mate van betrokkenheid door continue te zoeken naar verbeteringen in alles wat we doen en hoe we het doen. Dit kan worden bereikt door te bouwen aan zelfontwikkeling en door het geleerde toe te passen om verbeterde prestaties te leveren.

5. Effectief inzicht
Wij gebruiken onze uitgebreide kennis en ervaring in de industrie om onze activiteiten te ontwikkelen ten behoeve van onze klanten, collega’s en gemeenschap. Dit kan worden bereikt door kennis en ervaring te delen en door anderen te coachen.
Streef altijd naar verbetering van onze diensten.

6. Langetermijnvisie
Net als een familie denken wij in generaties, niet in kwartalen. Wij zijn ons volledig bewust van onze rol in het verhogen van de reputatie van Peterson. Dit kan worden bereikt door beslissingen te nemen op lange termijn en door samen te werken om kansen optimaal te benutten.
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.